Bioresonanca SCIO

Bioresonanca SCIO (Scientific Consciousness Interface Operating System) je sistem, ki temelji na osnovah sodobne komplementarne medicine. Gre za računalniško podprt sistem, ki pregleda vaše telo in dosledno odkriva neravnotežje, ki hromi vaše telo ter ogroža vaše zdravje in dobro počutje.

Bioresonanca SCIO opravi diagnozo in posreduje podrobne informacije o stanju vašega telesa.

Takšen pregled je:

  • brez neželenih stranskih učinkov,
  • popolnoma neboleč,
  • brez kakršnekoli kemije,
  • brez vseh neškodljivih substanc,
  • prilagojen vsakemu organizmu,
  • nenasilen.

Vaše telo je modro in dobro ve, kaj potrebuje. Prednosti bioresonance SCIO so, da vam na rezultate ni treba čakati, saj jih računalnik beleži sproti. Celosten pregled nad vašim stanjem boste imeli takoj. Pokaže motnje v delovanju telesa veliko prej, preden se pojavijo prvi simptomi bolezni. Bioresonanca v splošnem pomeni merjenje komaj zaznavnih električnih signalov na koži z uporabo občutljivih elektrod, obližev ali sond.

SCIO zbere izčrpne bioenergijske podatke o človekovem fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem počutju ter identificira potrebe organizma. Razvijalci aparata SCIO ne govorijo o zdravljenju bolezni. Trdijo pa, da ima telo lastno zmožnost pozdraviti samega sebe, če so okoliščine za to primerne.

V osnovi prikaže vse, kar vpliva na vaše zdravje in blaginjo. Če imate denimo prebavne težave, lahko pokaže, da ste imeli kot otrok salmonelo, ki še vedno povzroča težave. Bioresonanca SCIO ne pokaže samo negativnih vidikov dogajanja v telesu, temveč tudi pozitivne.

 

 

KJE SMO

LAH MEDIKAL CENTER, d.o.o.
Klanec 13, 1218 Komenda

TELEFON

031 616 351

DELOVNI ČAS

Pon – pet: po predhodnem naročilu
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Pišite nam

Politika zasebnosti

Zaključite nakup Odstranjeno. Povrni
  • V vaši košarici ni izdelkov.