Vas zanima stanje vašega zdravja? Ste pod stresom? Vas zanima energetsko stanje vašega telesa ali pa bi se morda le radi odvadili kajenja? Potem je naš center zdravja prava zbira.

Center zdravja Lah Medikal vam ponuja življenje brez bolezni. Center zdravja vam s pomočjo preizkušenih alternativnih medicinskih metod nudi preventvni pregled vašega telesa. Nato se izvede ustrezna terapija, ki odpravi vaše zdravstvene težave in vam vrne življenje polno zdravja in energije. Bolezen ni nič drugega kot porušeno ravnovesje v telesu, center zdravja Lah Medikal pa vam pomaga najti pot nazaj do ravnovesja in hkrati pot do zdravja. Alternativna medicina uči tudi, da je zdravje naravno človekovo stanje n da telo potrebuje le ustrezne pogoje, da zažene svoj samoozdravitveni mehanizem in se povrne v svoje prvotno normalno stanje zdravja. Na poti do zdravja in odpravljanja zdravstvenih težav vam je tako poleg zdravega načina življenja, na voljo tudi Center zdravja Lah, kjer izvajamo predvsem metode preventivnega zdravljenja. Lah Medikal center – zdravje in dobro počutje v enem.

Center zdravja – odpravljanje razlogov za zdravstvene težave

Zdravstvene težave se ne pojavljajo brez razloga. Zdravstvenim težavam se izognete z odpravo vzrokov za njihov nastanek in s tem vzrokov za ogrožanje vašega zdravja. Dosedaj prevladujoča klasična medicina mnogokrat ostane nemočna pred zdravljenjem marsikatere zdravstvene težave. Razlogov za to je več, glavni pa zagotovo ta, da je pri raziskovanju vzrokov za zdravstvene težave precej omejena. Vzrok za zdravstvene težave se velikokrat skriva v duševni in duhovni drži posameznika. Naš center zdravja vam pri odpravi teh vzrokov pomaga z:

  • kvantno medicino,
  • holistično medicino in
  • še mnogo drugimi pristopi.

Center zdravja in uporaba alternativne medicine

Center zdravja vzame pod drobnogled celotno človeško telo, in prav v tem naj bi bila prednost alternativne medicine pred klasično. Bistvena predpostavka alternativnega zdravljenja je tudi, da ima človeško telo lastnost samoozdravitve, torej lahko samo odpravi vse zdravstvene težave. Telo potrebuje le ustrezne pogoje, da zažene svoj samoozdravitveni mehanizem in se povrne v svoje prvotno normalno stanje zdravja. Center zdravja Lah Medikal vam nudi metode preventivnega zdravljenja, ki odpravljajo zdravstvene težave in vam pokažejo pot do zdravja. V skrbi za vaše zdravje vam na pomoč priskoči naš center. Zdravje je vaša in naša prioriteta. V našem centru lahko opravite tudi preventivni pregled po metodi iridologije.

KONTAKT

LAH MEDIKAL CENTER, d.o.o.
Klanec 13
1218 Komenda

Telefon: 031 616 351
Email: info@lahmedikal.si

Delovni čas:
Pon–pet: po predhodnem naročilu
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto