IRIDODIAGNOSTIKA

Ali ste vedeli, da je v očesu mogoče razbrati bolezen vašega telesa?

iridodiagnostikaTako je. Oči niso samo ogledalo duše, ampak tudi zemljevid telesa oziroma njegovega delovanja. O iridodiagnostiki ste morda kdaj že slišali, morda pa je za vas to nekaj novega in boste presenečeni.

Gre za presenetljiva odkritja že naših davnih prednikov pred več kot tisoč leti v Indiji in na Kitajskem, v zgodovini pa so se le še izpopolnjevala in se čedalje bolj potrjevala kot verodostojna in resnična – v šarenici vašega očesa so vtisnjena znamenja vaših preteklih in celo prihodnjih bolezni.

S prostim očesom tega seveda ni mogoče videti, s posebno iridokamero pa je v šarenici mogoče zaslediti znake različnih oblik, barv in globin. Že nekaj časa je jasno, da ti znaki razkrivajo nešteto skrivnosti človekovega telesa in pravzaprav pomenijo povsem določeno bolezen, ki jo je nekoč prebolel, je morda v njem še vedno ali pa se šele bo razvila.

S to metodo se je začela prava revolucija v svetu diagnostike. Znanstveniki sicer še ne vedo natančno, kako znaki na šarenici nastajajo, predpostavljajo pa, da se ustvarijo določene živčne povezave med obolelim organom in točno določeno cono šarenice. Tako ima vsak notranji in zunanji telesni organ posebno mesto v šarenici (predel jeter, srca, ledvic in drugih).

Kako poteka pregled z iridodiagnostiko?

Pregled šarenice je preprost, hiter in neboleč.

S posebno iridokamero bomo posneli serijo digitalnih slik vaše šarenice in beločnice (očesne beline). Na zaslonu jih boste videli nemudoma. Strokovnjak vas bo popeljal po vseh ter vam jih pojasnil in vam svetoval.

Več o iridodiagnostiki preberite tukaj.

KONTAKT

LAH MEDIKAL CENTER, d.o.o.
Klanec 13
1218 Komenda

Telefon: 031 616 351
Email: info@lahmedikal.si

Delovni čas:
Pon–pet: po predhodnem naročilu
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto