Kakšne so možnosti plačila za nakup izdelkov?

Plačilo je mogoče le v enkratnem znesku, v centru Lah Medikal pa le z gotovino.

Osebni prevzem je mogoč vsak delovni dan: ob ponedeljkih, sredah in petkih od 9.00 do 18.00, ob torkih in četrtkih pa od 14.00 do 18.00.

Plačilo z gotovino po povzetju

Znesek naročila boste plačali svojemu poštarju ob prevzemu, če pa boste naročeno prevzeli na pošti, boste znesek poravnali tam. Dodatno se obračuna še poštna provizija.

Plačilo po predračunu

S plačilom po predračunu znesek naročila poravnate z univerzalnim plačilnim nalogom v spletni banki ali pa na banki oziroma pošti.

Po oddaji naročila boste po e-pošti prejeli natančna navodila za plačilo, vključno s številko našega transakcijskega računa in sklicem. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko predračuna, ki ga prejmete v potrdilu naročila na svoj e-naslov. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki ali pošti, ki bo za vas opravila plačilo.

Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@lahmedikal.si, saj so vsi predračuni do potrditve plačila le informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.

Predračun je treba plačati v 7 dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila.

Vaši izdelki bodo odpravljeni takoj po prejetem plačilu oziroma ob predložitvi potrdila o plačilu, o čemer vas bomo obvestili na vaš e-naslov.

Davčno potrjevanje računov

Lah Medikal Center posluje skladno z zakonom o davčnem potrjevanju računov (ZDavPR; Uradni list RS, št. 57/2015 z dne 31. 7. 2015).

Vklopi razum, zahtevaj račun!

KONTAKT

LAH MEDIKAL CENTER, d.o.o.
Klanec 13
1218 Komenda

Telefon: 031 616 351
Email: info@lahmedikal.si

Delovni čas:
Pon–pet: po predhodnem naročilu
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto