Izdelke lahko naročite na različne načine

Naročilo po telefonu

Naročila sprejemamo na telefonski številki 031 616 351 (če se ne bomo mogli takoj oglasiti na telefonski klic, vas bomo poklicali, ko bomo lahko) vsak delovnik od 9. do 19. ure.

Naročila z SMS-sporočilom so mogoča na telefonsko številko 031 616 351. Napišite ime in priimek naslovnika/plačnika, ulico, poštno številko in kraj, ime izdelka, količino in način plačila.

Naročila v spletni trgovini

Naročanje poteka po spletu 24 ur na dan, vse dni v letu. Nakup ne potrebuje registracije. Kupec izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini in so razvrščeni v kategorije.

Po oddaji naročila v spletni trgovini prejmete obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količina, ki ste jih zbrali. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. Če želite odstopiti od naročila, nas, prosimo, obvestite najpozneje v dveh urah po oddaji naročila na elektronsko pošto ali po telefonu.

Naročilo po e-pošti

Naročilo po e-pošti info@lahmedikal.si mora  vsebovati ime in priimek naslovnika/plačnika, ulico, poštno številko in kraj; kontaktno telefonsko številko in e-naslov, ime izdelka, količino in način plačila.

Po oddaji naročila dobite obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto in kdaj ga bomo odposlali.  Če želite odstopiti od naročila, nas, prosimo, obvestite najpozneje v dveh urah po oddaji naročila ali po telefonu.

Pridržujemo si pravico, da lahko zavrnemo naročilo, za katerega ugotovimo, da ga pod navedenimi pogoji in s podatki, ki ste nam jih poslali, ne moremo izvesti. Če bi že plačali po predračunu, vam v tem primeru vso kupnino, vključno s stroški dostave, nakažemo naslednji delovni dan.

Za dodatne informacije, vprašanja in nasvet ali svetovanje smo vam vedno na voljo.

Z veseljem vam bomo pomagali.

 

KONTAKT

LAH MEDIKAL CENTER, d.o.o.
Klanec 13
1218 Komenda

Telefon: 031 616 351
Email: info@lahmedikal.si

Delovni čas:
Pon–pet: po predhodnem naročilu
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto