PRENEHANJE KAJENJA

odvajanje od kajenjaPo podatkih Svetovne zdravstvene organizacije vsakih 6 sekund zaradi posledic kajenja umre ena oseba. Raziskava še ugotavlja, da tisti, ki kadijo že od najstniških let in razvado nadaljujejo 20 ali 30 let, umrejo od 20 do 25 let prej kot tisti, ki cigarete nikoli ne prižgejo.

Marsikdo se ob teh podatkih ali pa zaradi kakšnega drugega vzroka odloči prenehati kaditi. Če ste odločeni svojo razvado opustiti, vam ponujamo pomoč pri vaši odločitvi.

Bioresonančna terapija SCIO je učinkovita, varna in neboleča metoda, brez uporabe kemičnih substanc in brez stranskih učinkov. Z njo uspešno zatremo potrebo po nikotinu, nima nobenih stranskih učinkov in je primerna za vsakogar, ki se je odločil za prenehanje kajenja.

Učinkovita je že 30-minutna terapija, in to ne glede na število cigaret, ki jih vsak dan pokadite.

Kako poteka terapija?

  • Najmanj dve uri pred terapijo morate popiti liter navadne vode in nehati kaodvajanje od kajenjaditi, saj mora sistem izmeriti frekvenco brez prisotnosti nikotina.
  • Med terapijo pokadite cigareto in ogorek odložite na napravo. Sistem ponovno izmeri frekvenco in jo primerja z vrednostmi pred terapijo.
  • Z uporabo zahtevnih matematičnih algoritmov sistem izračuna povprečno krivuljo in jo posreduje organizmu prek posebnih elektrod.
  • Organizem dobi občutek, kot da bi pokadili sto cigaret, kar v kali zatre željo po ponovnem kajenju.
  • Program pomaga absorbirati nikotin iz pljuč, zmanjšuje stres in čisti žrelo.
  • Na terapijo prinesite eno cigareto in škatlico tistih, ki jih najpogosteje kadite.

Stranki priporočamo, da cigarete vrže stran, da se laže upre morebitnim skušnjavam. Tako tudi svojemu nezavednemu pokaže, da je pripravljena prenehati z navado. Vesolje ljubi simbolna dejanja.

Med odvajanjem od kajenja lahko nezdravo aktivnost na začetku nadomestite z žvečilnimi gumiji, bučnimi semeni in podobnim, odsvetujemo pa uporabo nikotinskih obližev in nikotinskih žvečilnih gumijev ali sočasno uporabo drugih metod odvajanja (akupunktura, magneti …).

Ko prenehamo vnašati strupe v svoj organizem, se začne telo intenzivno čistiti, pri čemer se lahko pojavijo suh, kovinski okus v ustih, zaspanost, potenje, razdražljivost in slabša zmožnost koncentracije. Ti simptomi se lahko pojavljajo prva dva tedna, nato hitro izginejo.

Priporočamo uživanje velike količine čiste vode in vitamina C. Za detoksikacijo pljuč lahko pijete bezgov ali metin čaj.

Pasivno kajenje sicer ne izzove potrebe po kajenju, nas pa zastruplja, zato se mu je pametno izogniti. Želja po nikotinu se povrne le, če sami pokadimo cigareto. Dejansko je edina pomembna odgovornost stranke, da cigarete ne prižge v prvih dveh tednih.

potekProtinikotinska terapija je le v oporo zavestni odločitvi za prenehanje, saj odpravlja kemično odvisnost. Po terapiji imajo možgani informacijo, da je organizem zasičen z nikotinom, kemične odvisnosti in odtegnitvenih simptomov ni več.

Zadostuje že ena terapija.

Končni uspeh je odvisen od vaše odločitve za prenehanje od kajenja in za zdravo življenje.

KONTAKT

LAH MEDIKAL CENTER, d.o.o.
Klanec 13
1218 Komenda

Telefon: 031 616 351
Email: info@lahmedikal.si

Delovni čas:
Pon–pet: po predhodnem naročilu
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto