Preventivni diagnostični pregled SCIO

Poskrbite za svoje zdravje predno vas doleti bolezen!

Naše življenje teče že tako hitro, da se sploh nimamo časa več ustaviti in prisluhniti svojemu telesu. Hlepimo po prihodnosti, novih ciljih, segamo po svojih sanjah, a nikoli zares ne slišimo, kaj nam sporoča naše telo.

Kratkotrajen glavobol ali vročina, bolečine v vratu, ramenih in v hrbtenici, občasno slabo počutje in slabost, pomanjkanje odpornosti, vse to so sporočila, ki nam jih pošilja telo, a jih žal vse prepogosto prezremo, preslišimo ali kar namenoma ignoriramo.

SCIO preventivni diagnostični pregled lahko pomeni tisti pomembni čas, ko si podarite možnost pogledati v svoje telo in njegovo energijsko stanje. Morda pa ima tisti kratkotrajni glavobol vendarle nekje globlji vzrok zaradi porušenega notranjega ravnovesja? Morda pa imajo ponavljajoče težave s sinusi svoj izvor prav tam, kjer ga uradna medicina ni našla?

Preventivni pregled in zgodnja diagnostika je lahko izredno učinkovit način, kako se izogniti morebitnim zdravstvenim težavam, ki se utegnejo v bodoče še poglobiti. Dobro je živeti z občutkom, da imate svoje zdravje in življenje pod nadzorom.

SCIO (Scientific Consciousness Interface Operating System) je sofisticiran elektrofiziološki biofeedback sistem, ki s posebnimi elektrodami, ki jih pritrdimo na glavo, zapestji in nogi, zaznava, izmenjuje in obdeluje resonančne informacije med klientom in sistemom.

SCIO diagnostični pregled vam omogoča…

 • Vpogled v splošno energijsko stanje vašega telesa
 • Stanje notranjih organov, tkiv in žlez
 • Stanje hrbtenice in vretenc
 • Ugotavljanje prisotnosti alergenov, alergij, bakterij, parazitov, škodljivih snovi in virusov
 • Preverjanje občutljivosti na hrano, živila, zdravila in druge snovi
 • Stanje vitaminov in mineralov v telesu (presežek in/ali pomanjkanje)
 • Preverjanje stopnje hidracije in oksigenacije
 • Ugotavljanje izpostavljenosti geopatogenim in drugim škodljivim vplivom okolja
 • Stanje kislosti in bazičnosti telesa
 • Ugotavljanje energijskih blokad (meridiani, čakre,…)
 • Preverjanje vašega čustvenega stanja (bes, strah, stres, slaba koncentracija, preobremenjenost)
 • In mnoge druge fizične in psihične težave

Včasih dolga vrsta v čakalnici zdravstvenega oddelka povzroči mnogo slabe volje, številne nepotrebne skrbi, žal pa vsi poznamo primere, ko se je zaradi predolgega čakanja na pregled v bolnišnici zdravstveno stanje tako poslabšalo, da je bilo že prepozno.

Prepričani smo, da vam ni vseeno za vaše telo in za vaše zdravje. Preventivni diagnostični pregled SCIO bo odpravil vse dvome, vam prihranil čas in skrbi. Postregel vam bo z informacijami o vas samih in presenečeni boste, koliko tega se še sami ne zavedate.

V našem centru lahko opravite tudi preventivni pregled po metodi iridologije in 3D NLS.

 

KONTAKT

LAH MEDIKAL CENTER, d.o.o.
Klanec 13
1218 Komenda

Telefon: 031 616 351
Email: info@lahmedikal.si

Delovni čas:
Pon–pet: po predhodnem naročilu
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto