Glede na naš življenjski slog – nezdravo prehranjevanje, premalo časa za počitek, veliko stresa in ne dovolj gibanja – smo čedalje manj odporni in zato tarča številnih bolezni. Bolezen pravzaprav ni nič drugega kot porušeno ravnotežje v telesu, ki ga klasična in čedalje aktualnejša kontemplativna medicina poskušata spet vzpostaviti.

Žal je do zdaj prevladujoča klasična medicina velikokrat ostala nemočna pred marsikatero boleznijo. Razlogov za to je več, glavni pa zagotovo ta, da je pri raziskovanju vzrokov za bolezni precej omejena. Ni dovolj le diagnostika telesa, človek je namreč precej več kot telo. Pravzaprav je tako, da ima le malo bolezni izvor v telesu. Največkrat so razlogi v njegovi duševni in celo duhovni drži. Uspeh alternativne medicine je pogosto mogoče razložiti prav s tem, da je pod drobnogledom človek kot celostno (telesno, duševno in duhovno) bitje.

Alternativne veje medicine, kot so:

  • holistična medicina (ang. whole, izg. hol, pomeni celovit, ves, cel, popoln),
  • tradicionalna kitajska medicina (akupunktura, zeliščarstvo, taj či, či gong …),
  • ajurveda,
  • joga,
  • aromaterapija,
  • homeopatija,
  • vibracijska ali
  • kvantna medicina,

izhajajo iz še ene pomembne predpostavke, ki klasično medicino pogosto spravi v veliko zadrego. Človekov organizem je sposoben samoozdravitve. To pravzaprav pomeni, da je zdravje naravno človekovo stanje in da potrebuje telo le ustrezne okoliščine, da zažene svoj samoozdravitveni mehanizem in se vrne v svoje prvotno normalno stanje zdravja.

Organizem je dinamičen sistem, na katerega lahko neposredno vplivamo. Z zavestno odločitvijo, da opustimo škodljive navade, da telo očistimo strupov, da ga razvajamo z gibanjem, mu v bistvu omogočamo, da se samo regenerira in pozdravi.

Ena izmed čedalje bolj razširjenih metod odkrivanja bolezni je bioresonanca SCIO.

Rojstvo in razvoj bioresonance SCIO

aparatOče bioresonance SCIO je prof. dr. William C. Nelson. Rodil se je 19. junija 1951 v državi Ohio, v ZDA, kot izredno nadarjen otrok. Pritegnila so ga področja kvantne fizike in elektronike, pozneje pa je pomembno pripomogel k razvoju produktov znamke General Motors in k Nasinem projektu Apollo Space z navigacijskim sistemom Gyro.

Med raziskovanjem sodobne medicine, industrije sintetičnih zdravil in določenih panog alternativne medicine so njegovo zanimanje vzbudili novi izumi bioelektričnih naprav, ki merijo električni odziv telesa ali oddajajo zdravilne frekvence. Zavedal se je, da se neravnotežje v subtilnem energijskem sistemu pokaže, še preden začne telo kazati bolezenske simptome, zdravljenje pa poteka nezavedno in nelinearno.

Nelson je združil sodobno znanost, matematiko in alternativno medicino, ko se je poglobil v proučevanje subtilnih energijskih sistemov, akupunkturnih meridianov, sistema čaker in kinestetičnih testiranj.

Plod dolgoletnih interdisciplinarnih raziskovanj je QXCI (Quantum Xrroid Consciousness Interface), kompleksen računalniško voden sistem, ki na subtilni ravni testira in vzpostavlja ravnotežje v telesu. Je sistem, pri katerem se prepletajo znanosti matematike, kvantne fizike, elektronike, naturopatije, homeopatije, kiropraktike, energijske medicine, računalniškega programiranja, metafizike in psihologije.

Edinstven vpogled resničnega genija v področja fraktalne dinamike, teorije podprostora, 3-vektorskega sistema in programiranja, je človeštvo obdaril z izumom, ki omogoča varno, neboleče diagnosticiranje  –, bioresonanco SCIO.

SCIO je najsodobnejša različica sistema QXCI.

Prof. dr. Nelson dela in živi v Budimpešti. Je zelo priljubljen predavatelj alternativne medicine, kemije, fizike in kvantne biologije na predavanjih po vsem svetu. Na Madžarskem je ustanovil malo podjetje z ročno izdelanimi homeopatskimi pripravki, začel pa je tudi lastno filmsko produkcijsko podjetje Change The World (Spremeni svet), s katerim želi širšo javnost seznaniti s številnimi vidiki zdravja in tudi ekonomskimi interesi, ki vodijo industrijo sintetičnih zdravil.

KONTAKT

LAH MEDIKAL CENTER, d.o.o.
Klanec 13
1218 Komenda

Telefon: 031 616 351
Email: info@lahmedikal.si

Delovni čas:
Pon–pet: po predhodnem naročilu
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto