Kaj je biofeedback oziroma bioresonanca?

V splošnem to pomeni merjenje komaj zaznavnih električnih signalov na koži z uporabo občutljivih elektrod, obližev ali sond. Kvantna terapija je oblika biofeedbacka, pri kateri z uporabo elektronske opreme za nadzorovanje pacientovih notranjih fizioloških stanj dobimo povratno biološko informacijo, ki nam pomaga kontrolirati ta stanja, jih pozdraviti in spet vzpostaviti energijsko ravnotežje. SCIO zbere izčrpne bioenergijske podatke o človekovem fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem počutju, identificira potrebe organizma in usmeri zdravilne frekvence tja, kamor je treba. Diagnosticiranje in terapije, ki jih lahko izvajamo z aparatom SCIO, so neboleče, nevsiljive, prilagojene vsakemu organizmu, učinkovite in brez kakršnihkoli škodljivih stranskih učinkov.

 

Ali lahko SCIO zdravi bolezni?
Razvijalci aparata SCIO ne govorijo o zdravljenju bolezni. Trdijo pa, da ima telo lastno zmožnost pozdraviti samega sebe, če so okoliščine za to primerne. SCIO je odličen za zmanjševanje stresa in za popolno sprostitev; kot takšen ima nalogo odstranjevati ovire, ki preprečujejo, da bi bili zdravi. To počne z vplivanjem na posebne receptorje, ki jih odkrije v telesu, in na električno polje telesa.

 

Kako to pomaga?
SCIO v osnovi prikaže vse, kar vpliva na vaše zdravje in blaginjo. Če imate denimo prebavne težave, lahko SCIO pokaže, da ste imeli kot otrok salmonelo, ki še vedno povzroča težave. SCIO ne pokaže samo negativnih vidikov dogajanja v telesu, temveč tudi pozitivne. Pogosto pa se v strahu in želji po izboljšanju zdravja osredotočamo bolj na popravljanje prizadetih delov in pri tem pozabljamo, da lahko telesu pravočasno pomagamo do ravnotežja in preprečimo poslabšanje zdravja.

 

Kako SCIO krepi vitalnost?
Ker je aparat  SCIO zasnovan na načelih kvantne fizike, je na to vprašanje težko preprosto odgovoriti. Med terapijo SCIO meri vzorce biološke odzivnosti in ugotavlja, kako se je telo izboljšalo od prejšnjega merjenja (manj kot sekundo prej). Če izboljšanja ni, se takoj spremeni frekvenca resonance. Preprosto rečeno, vsako zdravilno resonanco zadržuje, dokler koristi organizmu, in jo spremeni, če izboljšanja ni bilo.

 

Ali SCIO pomaga pri vseh zdravstvenih težavah?
Edinstvena prednost SCIO je prav v tem, da v danem trenutku izbere najustreznejšo terapijo za določeno težavo. Med terapijo se tudi veliko naučimo o sebi in svoji pripravljenosti za spreminjanje. Telo je kompleksna celota številnih sistemov, odzivi organizmov se razlikujejo. Imamo primere popolne izboljšave že med prvo terapijo, se pa tudi zgodi, da izboljšanja ni.

 

Ali lahko opustim svoje dosedanje zdravljenje v času terapij s SCIO?
Ne, nikakor ne! Pozorno spremljajte svoje zdravje in osebnega zdravnika informirajte o vsem, kar lahko vpliva na njegovo presojo (temeljite spremembe v prehrani, zdravljenje z alternativnimi metodami …). Bodite aktivni pri vzpostavljanju svojega zdravja; pričakujte izboljšave, prevzemite odgovornost pri vsakdanjih odločitvah, ki lahko zelo vplivajo na vaše zdravstveno stanje.

 

Kako je z zdravljenjem otrok?
SCIO je nadvse primeren za otroke, ker ti zelo težko natančno opredelijo zdravstvene težave. Poleg tega je diagnosticiranje hitro, zanesljivo in popolnoma neboleče. Otrok med zdravljenjem ni v stresu. SCIO  zelo natančno nakaže vzroke, ki so povzročili neko bolezensko stanje. Terapija ne povzroča nobenih škodljivih ali  neprijetnih stranskih učinkov. Zaradi občutljivih elektrod mora biti pacient med diagnosticiranjem pri miru. Za opravljanje terapije mora biti otrok star najmanj 3 leta.

Ali bom med terapijo kaj občutil?
Glede na to, da SCIO pošilja v telo frekvence z visoko biološko hitrostjo (tudi do 1/1000 sekunde), večina klientov ne občuti ničesar. Tisti, ki ste bolj občutljivi na frekvence, lahko občutite malo žgečkanja ali drevenenja pod glavo ali v predelu udov.

Ali mi takšna terapija lahko škodi?
Ne, nikakor ne. Terapija je popolnoma neškodljiva. Le pri nosečnicah zahtevajo določene terapije previdnost.

 

KONTAKT

LAH MEDIKAL CENTER, d.o.o.
Klanec 13
1218 Komenda

Telefon: 031 616 351
Email: info@lahmedikal.si

Delovni čas:
Pon–pet: po predhodnem naročilu
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto